Spöksystrar. Ett spöke fyller år (ljudbok) av M
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mårten Melin (författare), Vanna Rosenberg (berättare)

Spöksystrar. Ett spöke fyller år (Spöksystrar #7) ljudbok

79 kr
(0)
Utanför vårt klassrum hade Matilda lagt lappar om kalaset i allas fack. Allas, utom mitt och Majs. Så taskigt! sa Oliver. Då går inte jag heller. Fast jag hade förstås gärna gått på kalas, sa jag. Maj sken upp som en sol. Du kan få komma på mitt! sa hon. Ditt kalas? sa jag. Jag har ingen aning om när jag fyller år, sa Maj. Men det är nog dags, för det var väldigt längesedan jag firade! Kom du också, Oliver! När Maj och Nila inte blir bjudna på Matildas kalas bestämmer sig Maj för att ordna ...
79 kr
79 kr
Författare Mårten Melin (författare), Vanna Rosenberg (berättare), Hanna Granlund (illustratör), Rebecka Neumann (annat)
Utgiven 10 april 2019
Längd 0:19
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Spöksystrar
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129716474
Utanför vårt klassrum hade Matilda lagt lappar om kalaset i allas fack. Allas, utom mitt och Majs. Så taskigt! sa Oliver. Då går inte jag heller. Fast jag hade förstås gärna gått på kalas, sa jag. Maj sken upp som en sol. Du kan få komma på mitt! sa hon. Ditt kalas? sa jag. Jag har ingen aning om när jag fyller år, sa Maj. Men det är nog dags, för det var väldigt längesedan jag firade! Kom du också, Oliver! När Maj och Nila inte blir bjudna på Matildas kalas bestämmer sig Maj för att ordna en egen fest på kyrkogården. Spöken måste ju också fira sina födelsedagar. Och det blir verkligen ett kusligt kul kalas!