Spöken på skatt-ön (ljudbok) av Michael Anthony
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare)

Spöken på skatt-ön (Pirat-apor #3) ljudbok

179 kr
(0)
Kapten Banan-skägg vill hitta en skatt och när en skattkarta visar sig kan inget hindra honom. Inte ens att kartan är ritad med kritor. Eller att matros Klas ser väldigt besvärad ut och försöker få kaptenens uppmärksamhet hela tiden. Inte ens att kokosnötter helt plötsligt flyger upp från marken stoppar Banan-skägg i hans jakt på skatten! . Pirat-aporna lyckas alltid hamna i trubbel, men deras skickliga kapten har som vanligt en plan B redo. Kliv ombord på skeppet med de nästan modiga pirat-...
179 kr
Författare Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare), Stefan Diös (översättare), Paulune Reeves (illustratör)
Utgiven 7 Januari 2021
Längd 0:15
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Pirat-apor
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819621
Kapten Banan-skägg vill hitta en skatt och när en skattkarta visar sig kan inget hindra honom. Inte ens att kartan är ritad med kritor. Eller att matros Klas ser väldigt besvärad ut och försöker få kaptenens uppmärksamhet hela tiden. Inte ens att kokosnötter helt plötsligt flyger upp från marken stoppar Banan-skägg i hans jakt på skatten! . Pirat-aporna lyckas alltid hamna i trubbel, men deras skickliga kapten har som vanligt en plan B redo. Kliv ombord på skeppet med de nästan modiga pirat-aporna för en knäpp och fartfylld skattjakt. En färgglad bok med korta kapitel för alla som älskar humor och pirater!