Spelet är spelet (ljudbok) av Cyril Hellman, Le
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cyril Hellman (författare), Leo Carmona (författare), Alexander Salzberger (berättare)

Spelet är spelet ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Spelet är spelet är en skoningslös skönlitterär berättelse om utanförskap och samhällets hårda baksida, baserad på historier runt Leo "Kinesen" Carmonas liv. Leo har en bakgrund som kriminell och inifrån fängelset grundade han Sveriges mest kontroversiella hiphopband: Kartellen. Det börjar med småbrott och bax, men leder snart in i det största gangsterkriget i Sveriges historia. 22-årige Carlos ville aldrig bli gangster, så hur hamnade han här? Som pojke flyr Carlos och hans familj Pinochet...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cyril Hellman (författare), Alexander Salzberger (berättare), Leo Carmona (författare), Miroslav Sokcic (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 September 2017
Längd 9:43
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517710
Spelet är spelet är en skoningslös skönlitterär berättelse om utanförskap och samhällets hårda baksida, baserad på historier runt Leo "Kinesen" Carmonas liv. Leo har en bakgrund som kriminell och inifrån fängelset grundade han Sveriges mest kontroversiella hiphopband: Kartellen. Det börjar med småbrott och bax, men leder snart in i det största gangsterkriget i Sveriges historia. 22-årige Carlos ville aldrig bli gangster, så hur hamnade han här? Som pojke flyr Carlos och hans familj Pinochetregimen i Chile och tar sig till det löftesrika landet i norr. De hamnar i Jordbro, ett av Sveriges mest utsatta miljonprogramsområden, där drömmarna om det nya livet snabbt går i kras. Carlos hänger i centrum och på gatan och dras med tiden allt djupare ner i Stockholms undre värld. Vänner blir till fiender och plötsligt svävar Carlos i livsfara. Men vad kan man göra? Spelet är spelet. Du vinner eller du förlorar. Det är bara att höja insatserna.