Sonjas godhet : medkänsla i en självupptagen ti
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Owe Wikström (författare), Författaruppläsning (berättare), Owe Wikström (berättare), Torgny Lindgren (berättare)

Sonjas godhet : medkänsla i en självupptagen tid ljudbok

129 kr
(0)
I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - snarare än få? Owe Wikström berättar här om läsning som nöje och utmaning och att påverkas av det man läser. I läsningen ser Owe Wikström en motkraft till förenkling och likriktning - och hur känslan ...
129 kr
Författare Owe Wikström (författare), Författaruppläsning (berättare), Owe Wikström (berättare), Torgny Lindgren (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 31 Augusti 2006
Längd 4:59
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127025509
I vår kultur betonas den enskildes framgång och lycka. Förr var medkänsla och omsorg ett ideal. Det sågs om ett tecken på mänsklig mognad att kunna flytta fokus från den egna tillfredsställelsen till att även låta den gälla andra. Vad var det som hände? Vad har hänt med vårt behov av att ge - snarare än få? Owe Wikström berättar här om läsning som nöje och utmaning och att påverkas av det man läser. I läsningen ser Owe Wikström en motkraft till förenkling och likriktning - och hur känslan för det goda hos människan kan gestaltas och utvecklas. Han delar generöst med sig av sina egna vänner i bokhyllan. SONJAS GODHET är en helt fristående fortsättning på hans tidigare böcker som sålt i nära 200 000 ex. I Långsamhetens lov undersökte han tiden och i Ikonen i fickan handlade det om rummet. Den här gången handlar det om moral och godhet. Bearbetad version av författaren.