Sömnlös - Fri från sömnstörningar (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lena Holfve (författare), Lena Holfve (berättare)

Sömnlös - Fri från sömnstörningar (Utmattningsskolan #2) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Att inte kunna sova kan låta som en bagatell. Men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan. I Sömnlös får lyssnaren svar på både varför man sover dåligt och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den. Metoderna är nya i Sverige men prövade av tusentals svenskar under 1,5 år innan boken skrevs. Några av dem som äntligen löst problemet och som nu sover citeras...
Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lena Holfve (författare), Lena Holfve (berättare), Charlotta Rexmark (redaktör), Hugh O'Neill (annat), Manesh Gopalakrishnan (annat)
Förlag Lena Holfve EF
Utgiven 7 November 2020
Längd 2:46
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198587142
Att inte kunna sova kan låta som en bagatell. Men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan. I Sömnlös får lyssnaren svar på både varför man sover dåligt och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den. Metoderna är nya i Sverige men prövade av tusentals svenskar under 1,5 år innan boken skrevs. Några av dem som äntligen löst problemet och som nu sover citeras i boken. Utmattningsskolan.se del 2: Fri från sömnstörning är den andra boken i en serie som kommer att omfatta hela Utmattningsskolans handlingsprogram. Boken är ändå helt fristående.