Som från ingenstans (ljudbok) av Aino Trosell,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Aino Trosell (författare), Torsten Wahlund (författare), Torsten ahlund (berättare), Torsten Wahlund (berättare)

Som från ingenstans ljudbok

Pris 35 kr
(0)
Inga-Lisa är bara tio år och ska besöka pappa i Mora. Mamma vinkar av henne på Stockholms Central.  Det är fredag och mycket folk. Hon tänker på Therese som får träffa pappa jämt. Det är jobbigt.   Plötsligt hör hon något i högtalaren ... Mora? Hon skyndar sig av tåget. Som fortsätter. Var är pappa? Mora skulle ju vara ändhållplats. Det är så mörkt och plötsligt har hon irrat bort sig. Hon vet inte vad hon ska göra och hon har tappat sin mobbe.   Ingen vet var du är, eller hur? säger en f...
Ljudbok 35 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Aino Trosell (författare), Torsten ahlund (berättare), Torsten Wahlund (författare), Torsten Wahlund (berättare)
Utgiven 25 September 2013
Längd 0:24
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187141508
Inga-Lisa är bara tio år och ska besöka pappa i Mora. Mamma vinkar av henne på Stockholms Central.  Det är fredag och mycket folk. Hon tänker på Therese som får träffa pappa jämt. Det är jobbigt.   Plötsligt hör hon något i högtalaren ... Mora? Hon skyndar sig av tåget. Som fortsätter. Var är pappa? Mora skulle ju vara ändhållplats. Det är så mörkt och plötsligt har hon irrat bort sig. Hon vet inte vad hon ska göra och hon har tappat sin mobbe.   Ingen vet var du är, eller hur? säger en farbror, jag är så glad. Du är i Hedemora nu.   Hon är inte alls glad. Fast han vill ju inte visa henne några kattungar eller kaniner? Han är väl snäll, eller? Vad ska hon göra?