Solsvärta (ljudbok) av Marianne Cedervall
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marianne Cedervall (författare), Angela Kovacs (berättare), Gun Olofsson (berättare), Susanne Alfvengren (berättare), Susanne Lund (berättare)

Solsvärta (Mirjam & Hervor #5) ljudbok

169 kr
(0)
Ny remastrad version! Mirjam har lämnat sommartillvaron på Gotland och följt med sin älskade Calle till Västerås där han ska arbeta med ett projekt till stöd för den hotade pilgrimsfalken. Tre halvvuxna falkungar ska placeras ut i ett gammalt vattentorn med hopp om att de ska etablera sig i trakten. Men i Västerås finns också flera duvslag, vars ägare oroas av pilgrimsfalkarnas närvaro. Hervor, som i en syn har sett sin försvunna barndomsvän Satu och en brevduva, ger sig ut på en resa i Eur...
Ljudbok 169 kr
Författare Angela Kovacs (berättare), Gun Olofsson (berättare), Susanne Alfvengren (berättare), Marianne Cedervall (författare), Susanne Lund (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 31 Oktober 2014
Längd 8:17
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170369926
Ny remastrad version! Mirjam har lämnat sommartillvaron på Gotland och följt med sin älskade Calle till Västerås där han ska arbeta med ett projekt till stöd för den hotade pilgrimsfalken. Tre halvvuxna falkungar ska placeras ut i ett gammalt vattentorn med hopp om att de ska etablera sig i trakten. Men i Västerås finns också flera duvslag, vars ägare oroas av pilgrimsfalkarnas närvaro. Hervor, som i en syn har sett sin försvunna barndomsvän Satu och en brevduva, ger sig ut på en resa i Europa på jakt efter fler ledtrådar. Men duvor och falkar är en dålig kombination, och när Hervor hittar en vinge från en koltrast, en solsvärta, blir hon fylld av onda aningar.