Solsken på menyn (ljudbok) av Debbie Johnson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Debbie Johnson (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Solsken på menyn (Café Havsbris #3) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Sommaren är här och på Café Havsbris skiner solen ikapp med gästerna. Och för den rosahåriga servitrisen Willow Longville är det lilla klippfiket lika mycket ett jobb som det är hennes hem. Men lönen är liten, så för att få ihop livet (som även inkluderar en mamma med Alzheimers) jobbar Willow extra som städerska. När hon får uppdraget att städa Briarwood, det gamla huset på kullen som stått tomt i över tio år, vänds hennes liv upp och ner. Hon träffar Tom, en stilig främling, som har en all...
Ljudbok 125 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Debbie Johnson (författare), Cecilia Falk (översättare), Viktoria Flodström (berättare), Maria Sundberg (annat)
Utgiven 21 Juli 2020
Längd 10:20
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177713050
Sommaren är här och på Café Havsbris skiner solen ikapp med gästerna. Och för den rosahåriga servitrisen Willow Longville är det lilla klippfiket lika mycket ett jobb som det är hennes hem. Men lönen är liten, så för att få ihop livet (som även inkluderar en mamma med Alzheimers) jobbar Willow extra som städerska. När hon får uppdraget att städa Briarwood, det gamla huset på kullen som stått tomt i över tio år, vänds hennes liv upp och ner. Hon träffar Tom, en stilig främling, som har en alldeles speciell koppling till huset. De blir snart vänner, och inser även att de har mer gemensamt än vad de först trodde. Men att bli förälskad är verkligen det sista Willow har tid med... Solsken på menyn är den tredje fristående delen i Debbie Johnsons serie om Café Havsbris. 2019 släppte Printz de första två (Kärlek på menyn och Jul på menyn) i snabb följd och böckerna har på kort tid blivit favoriter bland svenska läsare.