Snurran räknar djur (ljudbok) av Eva Bergström
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare)

Snurran räknar djur (Snurran) ljudbok

39 kr
(0)
Idag är inte bara en tråkig dag, utan den tråkigaste dagen. Så är det. Snurran, den kaxigaste kattungen i kvarteret, har noll saker att göra – tills hon träffar Fet-Råttan. Den ska hon bli kompis med! Fast Fet-Råttan springer iväg, så nu måste hon leta. Hon stöter på flera andra djur på vägen. Tre hundar, fyra loppor, fem sniglar … Men var är Fet-Råttan? Det är ju Fet-Råttan hon vill leka tillsammans med! En vildsint historia om en trotsig, egensinnig och alldeles underbar kattunge, som al...
Ljudbok 39 kr
Författare Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare), Annika Samuelsson (illustratör), Jakob Torgander (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 28 Januari 2021
Längd 0:08
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Snurran
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179756192
Idag är inte bara en tråkig dag, utan den tråkigaste dagen. Så är det. Snurran, den kaxigaste kattungen i kvarteret, har noll saker att göra – tills hon träffar Fet-Råttan. Den ska hon bli kompis med! Fast Fet-Råttan springer iväg, så nu måste hon leta. Hon stöter på flera andra djur på vägen. Tre hundar, fyra loppor, fem sniglar … Men var är Fet-Råttan? Det är ju Fet-Råttan hon vill leka tillsammans med! En vildsint historia om en trotsig, egensinnig och alldeles underbar kattunge, som alla med upprorslusta kan känna igen sig i, oavsett ålder. ”Snurran räknar djur” är en av många böcker i den älskade serien om kattungen Snurran, av författaren Eva Bergström. Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. ”Snurrans sång” är delvis skriven av Eva Bergström.