Snurran på simskola (ljudbok) av Eva Bergström
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare)

Snurran på simskola (Snurran #8) ljudbok

39 kr
(0)
Snurran ska börja på simskola, med simfröken Sven-Arne. Men kvarterets vildaste katt, Snurran, vill ABSOLUT INTE ner i vattnet. Då blir man ju blöt! Och så finns det väl hajar i simbassängen? Massvis med hajar? Snurran kan alla hajar, så är det. Men det är klart, att vinna en simtävling kanske är bättre än att inte vilja bli blöt? Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. ”Snurrans sång” är delvis skri...
Ljudbok 39 kr
Författare Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare), Annika Samuelsson (illustratör), Jakob Torgander (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 28 Januari 2021
Längd 0:08
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Snurran
Del i serie 8
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179756178
Snurran ska börja på simskola, med simfröken Sven-Arne. Men kvarterets vildaste katt, Snurran, vill ABSOLUT INTE ner i vattnet. Då blir man ju blöt! Och så finns det väl hajar i simbassängen? Massvis med hajar? Snurran kan alla hajar, så är det. Men det är klart, att vinna en simtävling kanske är bättre än att inte vilja bli blöt? Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. ”Snurrans sång” är delvis skriven av Eva Bergström.