Snurran och fjärrkontrollen (ljudbok) av Eva Be
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Bergström (författare), Jakob Torgander (författare), Fredrik Olsson (berättare)

Snurran och fjärrkontrollen (Snurran) ljudbok

39 kr
(0)
Snurran, kvarterets kaxigaste kattunge, är fjärrkontrollproffs. Det tycker hon själv i alla fall. Hon och fjärrkontrollen gör allt tillsammans: går till dagis, hälsar på grannen tant Rut, och tittar på teve. Problemet är bara att resten av familjen tycker att fjärrkontrollen är deras också, speciellt när det är en viktig fotbollsmatch på teve. Och nu blir det katastrof! Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob T...
39 kr
39 kr
Författare Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare), Jakob Torgander (författare), Annika Samuelsson (illustratör), Jakob Torgander (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 April 2018
Längd 0:07
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Snurran
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176518502
Snurran, kvarterets kaxigaste kattunge, är fjärrkontrollproffs. Det tycker hon själv i alla fall. Hon och fjärrkontrollen gör allt tillsammans: går till dagis, hälsar på grannen tant Rut, och tittar på teve. Problemet är bara att resten av familjen tycker att fjärrkontrollen är deras också, speciellt när det är en viktig fotbollsmatch på teve. Och nu blir det katastrof! Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. ”Snurrans sång” är delvis skriven av Eva Bergström.