Snurran hjälper polisen (ljudbok) av Eva Bergst
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare)

Snurran hjälper polisen (Snurran) ljudbok

Pris 39 kr
(0)
Snurran är en riktig djurvän som hjälper alla djur. En dag möter hon en ledsen pissmyra som inte hittar hem. Då måste Snurran såklart hjälpa den lilla myran. Hon går till polisen, men polisen säger att de inte har tid att hjälpa pissmyror hitta hem. Då blir både myran och Snurran arga. Men Snurran får som alltid som hon vill. Dessutom är hon väldigt duktig på att hjälpa polisen! Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad ...
Ljudbok 39 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Eva Bergström (författare), Fredrik Olsson (berättare), Annika Samuelsson (illustratör), Jakob Torgander (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 April 2018
Längd 0:11
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Snurran
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176518496
Snurran är en riktig djurvän som hjälper alla djur. En dag möter hon en ledsen pissmyra som inte hittar hem. Då måste Snurran såklart hjälpa den lilla myran. Hon går till polisen, men polisen säger att de inte har tid att hjälpa pissmyror hitta hem. Då blir både myran och Snurran arga. Men Snurran får som alltid som hon vill. Dessutom är hon väldigt duktig på att hjälpa polisen! Välkommen till Snurrans värld, med extra mycket ljud och musik! Musiken är komponerad, framförd och inspelad av Jakob Torgander. ”Snurrans sång” är delvis skriven av Eva Bergström.