Snö, skam och champagne (ljudbok) av Linda Holg
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Linda Holgersson (författare), Fredde Granberg (berättare), Ingrid Gustavsson (berättare)

Snö, skam och champagne ljudbok

109 kr
(0)
John ska fylla femtio år. Det ska bli hans sista födelsedag och han planerar att fira den med några utvalda vänner och hans syskon. Det gästerna inte vet är att John har en agenda med den här helgen, den som ska bli hans sista helg. Temat för helgen är något av ”sanning och konsekvens”. I flera år har John sett sina vänner förbruka sina liv; i hans ögon lever de inte i sanning och ärlighet. De har hemligheter för varandra och för sina närmaste. Precis som John. För John har älskat Kicki i all...
109 kr
95 kr
Författare Linda Holgersson (författare), Maria Borgelöv (annat), Fredde Granberg (berättare), Ingrid Gustavsson (berättare)
Utgiven 27 December 2018
Längd 4:52
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178291274
John ska fylla femtio år. Det ska bli hans sista födelsedag och han planerar att fira den med några utvalda vänner och hans syskon. Det gästerna inte vet är att John har en agenda med den här helgen, den som ska bli hans sista helg. Temat för helgen är något av ”sanning och konsekvens”. I flera år har John sett sina vänner förbruka sina liv; i hans ögon lever de inte i sanning och ärlighet. De har hemligheter för varandra och för sina närmaste. Precis som John. För John har älskat Kicki i alla år men av rädsla att hon ska försvinna ur hans liv om han berättar det så tänker han ta den sanningen med sig in i döden. Han kommer att välja konsekvens, men hans önskan är att de han bryr sig mest om ska välja sanningen. Att berätta den och att leva den. De samlas på ett hotell i Alperna för att fira nyår. Skidåkning, after ski, middag, fest och djupa samtal. Men Johns helg blir inte som han har tänkt. Något inträffar och hela hans agenda faller. Eller gör den verkligen det? Det blir en helg rik på skratt, tårar, vänskap, bekännelser, snö, skam och champagne.