Snälla pappa, sluta (ljudbok) av Caryn Walker,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Caryn Walker (författare), Linda Watson-Brown (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Snälla pappa, sluta ljudbok

Pris 105 kr
(0)
Två livrädda flickor. En våldsam far. En överlevde för att berätta deras historia. Det här är den sanna historien om hur en man under sju fruktansvärda år förgrep sig på sin egen dotter. Det är också historien om hur den lilla flickan kämpade för rättvisa åt sin döda syster. Över trettio år efter att hemskheterna började fick Caryn Walker till slut se sin pappa i rätten, åtalad för tjugofyra fall av övergrepp mot henne. När han dömdes till sexton års fängelse, insåg Caryn att det var hon som...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Caryn Walker (författare), Linda Watson-Brown (författare), Viktoria Flodström (berättare), Andreas Engström (översättare)
Utgiven 24 Augusti 2019
Längd 6:54
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188901385
Två livrädda flickor. En våldsam far. En överlevde för att berätta deras historia. Det här är den sanna historien om hur en man under sju fruktansvärda år förgrep sig på sin egen dotter. Det är också historien om hur den lilla flickan kämpade för rättvisa åt sin döda syster. Över trettio år efter att hemskheterna började fick Caryn Walker till slut se sin pappa i rätten, åtalad för tjugofyra fall av övergrepp mot henne. När han dömdes till sexton års fängelse, insåg Caryn att det var hon som var den starka, hon var överlevaren. Trots förutsättningarna kämpade hon, och vann. Och hon insåg att det var dags att berätta hela historien, om båda systrarna. För Jennifers skull. Caryns historia får hjärtat att brista. Hon berättar inte bara om de hemska övergreppen hon blev utsatt för, utan också om det förfärliga liv hennes syster fick uthärda. Ingen har någonsin bett henne om ursäkt för smärtan hon fick genomlida och vad som gjordes mot dem båda. För sin systers skull har Caryn tagit mod till sig och skrivit om vad som hände. Genom att berätta kan Caryn till slut göra upp med vålnaderna från det förflutna.