Smultron och svek (ljudbok) av Annica Wennström
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annica Wennström (författare), Eva Swedenmark (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Smultron och svek (Familjen kring La Stella #1) ljudbok

99 kr
(0)
Familjen kring La Stella: Del 1. Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig. Första delen i serien om familjen kring La Stella i Östersund, som senare följdes av Vinbär och vemod, Hallon och hat,...
Ljudbok 99 kr E-Bok 45 kr
Författare Annica Wennström (författare), Eva Swedenmark (författare), Emma Graves (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare)
Utgiven 7 Juni 2016
Längd 12:38
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174616460
Familjen kring La Stella: Del 1. Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig. Första delen i serien om familjen kring La Stella i Östersund, som senare följdes av Vinbär och vemod, Hallon och hat, Lingon och lust samt receptsamlingen Kärlek och käk. Utgiven i originalutgåva 2005.