Slowcooking - en resa till en lättare och godar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Linda Lagerstrand (författare), Linda Lagerstrand (berättare)

Slowcooking - en resa till en lättare och godare matvardag ljudbok

129 kr
(0)
Tänk dig att det är en kall och frostig höstkväll. Det är mörkt ute och det blåser. Du känner att det biter lite i kinderna och misstänker att det är snö på väg.  Du känner dig trött efter en lång arbetsdag och du är nu framme vid din ytterdörr. När du öppnar dörren slår värmen emot dig och samtidigt så kommer en våg av underbara dofter till dig. Du går fram till din slowcooker och lyfter på locket och däri ligger en grekisk gryta med kött, tomat, potatis, paprika, zucchini och rött vin som h...
Ljudbok 129 kr
Författare Linda Lagerstrand (författare), Linda Lagerstrand (berättare), Linda Lagerstrand (annat), Ann Olander (annat)
Förlag Isaberg förlag
Utgiven 22 November 2021
Längd 1:12
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185089857
Tänk dig att det är en kall och frostig höstkväll. Det är mörkt ute och det blåser. Du känner att det biter lite i kinderna och misstänker att det är snö på väg.  Du känner dig trött efter en lång arbetsdag och du är nu framme vid din ytterdörr. När du öppnar dörren slår värmen emot dig och samtidigt så kommer en våg av underbara dofter till dig. Du går fram till din slowcooker och lyfter på locket och däri ligger en grekisk gryta med kött, tomat, potatis, paprika, zucchini och rött vin som har stått och puttrat i din slowcooker hela dagen. Du tar en slev och lägger upp en stor portion i en av dina favoritskålar. Sedan smular du fetaost över grytan och skär upp några stora skivor grekiskt lantbröd och sätter dig vid matbordet. Du tar ett djupt andetag, andas ut och känner hur du slappnar av och börjar sedan äta… Linda Lagerstrand guidar dig i hur du blir en fena på slowcoooking.