Slakten vid fronten (ljudbok) av Jakob Eberhard
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jakob Eberhardt (författare), Peter Krogh Andersen (författare), Hans Henrik Rasmussen (författare), Tomas Bolme (berättare)

Slakten vid fronten (Historiens vändpunkter #4) ljudbok

75 kr
(0)
För första gången i krigshistorien dras hela jorden in i krig, och för första gången utkämpas strider samtidigt på land, till havs och i luften. I skyttegravarna offras soldater i tiotusentals i den bittra kampen om några få meter land. Under vattenytan lurar de första dieseldrivna ubåtarna, och i luften utkämpar adrenalinstinna piloter dueller man mot man. Efter fyra års krig är världen förändrad för alltid. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framt...
75 kr
Författare Jakob Eberhardt (författare), Peter Krogh Andersen (författare), Hans Henrik Rasmussen (författare), Tomas Bolme (berättare), Patrik Axelsson (översättare), Sofie Flachs Melson (annat), Carsten Yttesen (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 27 December 2018
Längd 4:32
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271610
För första gången i krigshistorien dras hela jorden in i krig, och för första gången utkämpas strider samtidigt på land, till havs och i luften. I skyttegravarna offras soldater i tiotusentals i den bittra kampen om några få meter land. Under vattenytan lurar de första dieseldrivna ubåtarna, och i luften utkämpar adrenalinstinna piloter dueller man mot man. Efter fyra års krig är världen förändrad för alltid. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie böcker har som ambition att ta med läsarna på ett spännande och otraditionellt strövtåg genom historiens mest avgörande händelser.