Skiljelinjen (ljudbok) av Mikael Landby, Kjell-
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mikael Landby (författare), Kjell-Olof Bornemark (författare), Lars Winclair (berättare)

Skiljelinjen ljudbok

Pris 139 kr
(0)
När öst var öst och väst var väst arbetade Verner Neuman under många år med att lämna ut hemligstämplade uppgifter till östsidan. Något han tvingades till när han flydde från nazisterna. Men när han kommer över en del handlingar som visar sig vara känsliga för uppdragsgivaren, bestämmer han sig för att köpa sig fri. Spelet är högt och farligt, men Verner tror sig sitta med trumf på hand … Kjell-Olof Bornemarks är ett välkänt namn inom den svenska kriminallitterära scenen. Han tilldelades Sve...
Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mikael Landby (författare), Mikael Landby (annat), Kjell-Olof Bornemark (författare), Lars Winclair (berättare)
Utgiven 22 April 2020
Längd 8:37
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178296828
När öst var öst och väst var väst arbetade Verner Neuman under många år med att lämna ut hemligstämplade uppgifter till östsidan. Något han tvingades till när han flydde från nazisterna. Men när han kommer över en del handlingar som visar sig vara känsliga för uppdragsgivaren, bestämmer han sig för att köpa sig fri. Spelet är högt och farligt, men Verner tror sig sitta med trumf på hand … Kjell-Olof Bornemarks är ett välkänt namn inom den svenska kriminallitterära scenen. Han tilldelades Svenska Deckarakademins debutantpris för Legat till en trolös, priset för bästa svenska kriminalroman för Skyldig utan skuld och har själv varit ledamot i Deckarakademin. Hans spion- och kriminalromaner har översatts till ett flertal språk, bland andra engelska, franska, tyska och japanska.