Skattkammarön (ljudbok) av Maj Bylock, Robert L
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Maj Bylock (författare), Robert Louise Stevenson (författare), Måns Westling (berättare)

Skattkammarön (Maj Bylocks äventyrs-klassiker) ljudbok

Pris 229 kr
(0)
Jim har fått en skattkarta av en lömsk sjörövare. Han ger sig ut på havet för att leta efter det begravda guldet på Skattkammarön. På skeppet finns ett gäng nya vänner, bland annat den snälla kocken John Silver. Men en dag råkar Jim höra Silvers onda planer. Silver tänker lägga beslag på skatten ensam. Med våld, om han måste. Jim inser snabbt att han kanske inte kommer hitta skatten med livet i behåll. Maj Bylocks lättlästbearbetade klassiker fortsätter att väcka läslust. Med nytt omslag och...
Ljudbok 229 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Maj Bylock (författare), Robert Louise Stevenson (författare), Måns Westling (berättare), Marie-Louise Sørensen (illustratör)
Utgiven 3 Oktober 2022
Längd 1:00
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180085137
Jim har fått en skattkarta av en lömsk sjörövare. Han ger sig ut på havet för att leta efter det begravda guldet på Skattkammarön. På skeppet finns ett gäng nya vänner, bland annat den snälla kocken John Silver. Men en dag råkar Jim höra Silvers onda planer. Silver tänker lägga beslag på skatten ensam. Med våld, om han måste. Jim inser snabbt att han kanske inte kommer hitta skatten med livet i behåll. Maj Bylocks lättlästbearbetade klassiker fortsätter att väcka läslust. Med nytt omslag och nya, häftiga illustrationer återupplivas här klassikern Skattkammarön i ett lättläst och hisnande äventyr om pirater, myteri och gömda skatter! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.