Skammens väg (ljudbok) av Pascal Engman, Johann
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pascal Engman (författare), Johannes Selåker (författare), Jonas Malmsjö (berättare)

Skammens väg (Skymningsland #2) ljudbok

Pris 139 kr
(2)
Efter succén med ”Till minne av en mördare” är Pascal Engman och Johannes Selåker tillbaka med andra delen i serien Skymningsland. I ett Sverige som är djupt skakat efter Estoniakatastrofen är polisen Tomas Wolf svårt märkt av sina egna trauman. Men när han på nyårsaftonen till 1995 blir inkallad till en mordplats på en bordell, väcks han ur sin dvala. Samtidigt kämpar kvällstidningsjournalisten Vera Berg både med sitt struliga privatliv och med att komma in i gemenskapen på sin nya arbetspl...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Pascal Engman (författare), Johannes Selåker (författare), Jonas Malmsjö (berättare), Marcell Bandicksson (annat)
Utgiven 27 Mars 2023
Längd 11:22
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137506203
Efter succén med ”Till minne av en mördare” är Pascal Engman och Johannes Selåker tillbaka med andra delen i serien Skymningsland. I ett Sverige som är djupt skakat efter Estoniakatastrofen är polisen Tomas Wolf svårt märkt av sina egna trauman. Men när han på nyårsaftonen till 1995 blir inkallad till en mordplats på en bordell, väcks han ur sin dvala. Samtidigt kämpar kvällstidningsjournalisten Vera Berg både med sitt struliga privatliv och med att komma in i gemenskapen på sin nya arbetsplats Aftonbladet. När ytterligare ett bestialiskt mord sker, denna gång på en porrklubb, korsas Tomas och Veras vägar och återigen tvingas de samarbeta trots sina olikheter. De anar ett samband mellan morden – men hur ser det ut och vem blir nästa offer?