Sjukt kär i dig (ljudbok) av Helena Unée, Helen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Unée (författare), Helena Uneé (författare), Erica Karlefjärd Green (berättare)

Sjukt kär i dig ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Maja går i 8B. Skolan och mensen suger men trots det är hon lyckligt lottad. Hon är ihop med världens bästa kille – Eddie i 8E. Dessutom har hon en jättebra kompis som heter Amelia. Det är även dags att äntligen fira den efterlängtade femtonårsdagen. Men lyckan verkar inte vilja hålla i sig. Mamma glömmer födelsedagsfirandet och Eddie är inte som vanligt. Om Maja tänker efter så har han varit trött och inte lika glad en tid. Han tycks inte heller vilja träffas på samma vis som förut. Det förä...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helena Unée (författare), Helena Uneé (författare), Daniel Jacobsson (illustratör), Erica Karlefjärd Green (berättare)
Utgiven 9 November 2023
Längd 1:56
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189816053
Maja går i 8B. Skolan och mensen suger men trots det är hon lyckligt lottad. Hon är ihop med världens bästa kille – Eddie i 8E. Dessutom har hon en jättebra kompis som heter Amelia. Det är även dags att äntligen fira den efterlängtade femtonårsdagen. Men lyckan verkar inte vilja hålla i sig. Mamma glömmer födelsedagsfirandet och Eddie är inte som vanligt. Om Maja tänker efter så har han varit trött och inte lika glad en tid. Han tycks inte heller vilja träffas på samma vis som förut. Det förändrade beteendet väcker oro. Är han inte kär i henne längre? När Maja upptäcker att Eddie sitter i bussen med huvudet mot Amelias axel går hjärtat itu. Vad är det som händer? Finns det ingen som bryr sig längre? ”Sjukt kär i dig” är en samtida berättelse om vänskap, tvivel och kärlek.Boken väcker känslor och lyfter ett allvarligt ämne på ett varmt vis.  Helena Unée, född 1979, är en svensk författare från Västerbotten. Hon är utbildad specialpedagog och driver eget företag inom specialpedagogik och skrivande.Helena skriver för barn, ungdomar och vuxna. 2021 debuterade hon med barnboken ”Skolspöket och magister Snark” och har därefter utkommit med ytterligare fem barnböcker och en thriller. ”Sjukt kär i dig” är hennes första ungdomsbok.