Sju kvadrat med lås (ljudbok) av Jussi Adler-Ol
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jussi Adler-Olsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Sju kvadrat med lås (Avdelning Q #10) ljudbok

Pris 149 kr
(3)
Sista boken i Avdelning Q-serien! ”En fantastisk avslutning på en mäktig serie.” SVT Go’kväll Annandag jul 2020. Carl Mørck sitter med handfängsel i baksätet på en polisbil. Efter femton år har det våldsamma spikpistolfallet kommit ikapp honom, och anklagelser om narkotikasmuggling och mord hotar att rasera hela hans tillvaro. Kollegorna vid Köpenhamnspolisen vänder honom ryggen, och snart går det upp för Carl att han svävar i livsfara. Men vem är det som har satt ett pris på hans huvud...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jussi Adler-Olsen (författare), Stefan Sauk (berättare), Helena Hansson (översättare), Djordje Zarkovic (översättare)
Utgiven 12 Mars 2024
Längd 18:07
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Avdelning Q
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100804862
Sista boken i Avdelning Q-serien! ”En fantastisk avslutning på en mäktig serie.” SVT Go’kväll Annandag jul 2020. Carl Mørck sitter med handfängsel i baksätet på en polisbil. Efter femton år har det våldsamma spikpistolfallet kommit ikapp honom, och anklagelser om narkotikasmuggling och mord hotar att rasera hela hans tillvaro. Kollegorna vid Köpenhamnspolisen vänder honom ryggen, och snart går det upp för Carl att han svävar i livsfara. Men vem är det som har satt ett pris på hans huvud – och varför? Carl kämpar i blindo mot sin dolda fiendes hantlangare. Samtidigt beslutar sig Rose, Assad och Gordon för att trotsa chefens order i ett försök gå till botten med det invecklade spikpistolfallet. Den efterlängtade finalen på Avdelning Q-serien vänder upp och ned på allt. Här visar sig de goda vara onda, de onda goda, och offren träder fram som starkast av alla.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension