Sjöjungfrun (ljudbok) av Anki Edvinsson, Anki E
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anki Edvinsson (författare), Anki Edvinsson Hedström (författare), Maria Lyckow (berättare)

Sjöjungfrun (Charlotte von Klint och Per Berg #2) ljudbok

Pris 175 kr
(0)
En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden. Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gamma...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anki Edvinsson (författare), Anki Edvinsson Hedström (författare), Anders Timrén (annat), Maria Lyckow (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 7 Juli 2022
Längd 11:42
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113117959
En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden. Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gammal bekantskap dyker upp på polisstationen. Det är bäddat för konflikter, men trots sina olikheter och privata problem är de båda poliserna ett oslagbart team. Efter succén med Snöängeln – över 100 000 sålda exemplar – återkommer Anki Edvinsson med en fartfylld och uppslukande kriminalroman där radarparet Charlotte von Klint och Per Berg ställs inför sitt hittills svåraste fall.