Sista sömnen (ljudbok) av Claire Rayner
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Claire Rayner (författare), Anna Godenius (berättare)

Sista sömnen (Mysrysare #254) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Stämningen på sjukhusavdelningen blir hätsk när ett par mystiska dödsfall inträffar i snabb följd. Är det tjänstefel eller kanske rentav slarv? Till synes rutinmässiga operationer borde inte sluta med att patienter avlider. Två unga läkare hamnar i skottlinjen, och beskyllningarna haglar. Men vem har egentligen gjort fel? Sjukvårdspersonalens arbete blir plötsligt på liv och död på ett annat sätt än de är vana vid när det står klart att en mördare härjar på sjukhuset... Claire Rayner (1932-...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Claire Rayner (författare), Anna Godenius (berättare), Wåge Andersson (översättare), Wåge Anderson (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 5 Mars 2018
Längd 5:00
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Mysrysare
Del i serie 254
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711952931
Stämningen på sjukhusavdelningen blir hätsk när ett par mystiska dödsfall inträffar i snabb följd. Är det tjänstefel eller kanske rentav slarv? Till synes rutinmässiga operationer borde inte sluta med att patienter avlider. Två unga läkare hamnar i skottlinjen, och beskyllningarna haglar. Men vem har egentligen gjort fel? Sjukvårdspersonalens arbete blir plötsligt på liv och död på ett annat sätt än de är vana vid när det står klart att en mördare härjar på sjukhuset... Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" var hennes stora genombrott som skönlitterär författare.