Siris äventyr - Kejsarens skatt (ljudbok) av Pa
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Patric Nyström (författare), Patric Nyström (berättare), Malin Müller (berättare), Ann-Britt Dahl (berättare), Johan Nyberg (berättare), Sara Perlerot (berättare), Jacob Öhrvall (berättare)

Siris äventyr - Kejsarens skatt (Siris äventyr #1) ljudbok

59 kr
(0)
Unikt med en tecknad serie som ljudbok, blir som radioteater då det är 6 olika uppläsare! Det är vår och vikingarna ska segla till Miklagård. Men Siri får inte följa med! Hennes pappa hövdingen säger att hon är för liten. Och flicka! Trodde han att det skulle stoppa henne, så trodde han fel. Hon gömmer sig ombord På skeppet finns också en mystisk låda som ska lämnas till självaste kejsaren. Men skurkarna Ivar och Grym är ute efter lådan och Siri får använda allt sitt mod och sin finurligh...
59 kr
65 kr
Författare Patric Nyström (författare), Patric Nyström (berättare), Per Demervall (annat), Malin Müller (berättare), Ann-Britt Dahl (berättare), Johan Nyberg (berättare), Sara Perlerot (berättare), Jacob Öhrvall (berättare), Karl Malbert (annat)
Förlag Stevali
Utgiven 4 December 2020
Längd 0:47
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189228238
Unikt med en tecknad serie som ljudbok, blir som radioteater då det är 6 olika uppläsare! Det är vår och vikingarna ska segla till Miklagård. Men Siri får inte följa med! Hennes pappa hövdingen säger att hon är för liten. Och flicka! Trodde han att det skulle stoppa henne, så trodde han fel. Hon gömmer sig ombord På skeppet finns också en mystisk låda som ska lämnas till självaste kejsaren. Men skurkarna Ivar och Grym är ute efter lådan och Siri får använda allt sitt mod och sin finurlighet för att skydda den. Som tur är får hon hjälp av Zack, en pojke hon träffar i Miklagård. Men vem är han egentligen?