Simone (ljudbok) av Denise Rudberg
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Denise Rudberg (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Simone (Sthlmqueens #2) ljudbok

75 kr
(0)
Simone och Christopher, ensamma mot världen. Visst kändes det så – till en början. Men det som Simone först tolkade som ett charmigt bevis på kärlek blir alltmer ett kontrollerande. Hon undrar om och hur hon ska kunna ta sig ur sitt kvävande förhållande. Som tur är har hon sina vänner. Simone, Disa och Mercedes är Sthlmqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Med dem är livet mest en fest. Men att tackla både plugg, praktik och pojkvänsproblem blir för mycket, och när Simone får et...
75 kr
69 kr
Författare Denise Rudberg (författare), Katy Kimbell (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Li Söderberg (annat), Katherine Kimbell (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 31 Maj 2017
Längd 3:28
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Sthlmqueens
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176514566
Simone och Christopher, ensamma mot världen. Visst kändes det så – till en början. Men det som Simone först tolkade som ett charmigt bevis på kärlek blir alltmer ett kontrollerande. Hon undrar om och hur hon ska kunna ta sig ur sitt kvävande förhållande. Som tur är har hon sina vänner. Simone, Disa och Mercedes är Sthlmqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Med dem är livet mest en fest. Men att tackla både plugg, praktik och pojkvänsproblem blir för mycket, och när Simone får ett dramatiskt besked faller allt. Simone är den andra boken i Sthlmqueens, en gripande och underhållande romanserie om vänskap som består när allt annat i livet rasar.