Silvrets rike : Erövraren IV (ljudbok) av Conn
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Conn Iggulden (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Silvrets rike : Erövraren IV (Erövraren #4) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Djingis khan är död, men legenden om honom och det han skapat lever vidare. Hans arméer har samlats i Karakorum för att svära trohet till hans son och arvinge Ogotai. Men striden om tronen i silvrets rike är inte avgjord. Ett inbördeskrig är på väg att bryta ut, Ogotais bror Chagatai försöker ta makten genom en kupp. Och Ogotai måste fatta ett beslut som kommer att ändra historiens förlopp för alltid. Silvrets rike är fjärde delen i Conn Igguldens serie om Djingis khan och det arv han lämnad...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Torsten Wahlund (berättare), Lennart Olofsson (översättare), Kjell Waltman (översättare), Conn Iggulden (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 5 Juli 2011
Längd 14:52
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Erövraren
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173484817
Djingis khan är död, men legenden om honom och det han skapat lever vidare. Hans arméer har samlats i Karakorum för att svära trohet till hans son och arvinge Ogotai. Men striden om tronen i silvrets rike är inte avgjord. Ett inbördeskrig är på väg att bryta ut, Ogotais bror Chagatai försöker ta makten genom en kupp. Och Ogotai måste fatta ett beslut som kommer att ändra historiens förlopp för alltid. Silvrets rike är fjärde delen i Conn Igguldens serie om Djingis khan och det arv han lämnade efter sig, det största imperium världen någonsin skådat.