Sidney 2: Slampan – erotisk novell (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ashley B. Stone (författare), Ashley B Stone (författare), Gabrielle Andersson (berättare)

Sidney 2: Slampan – erotisk novell (Sidney) ljudbok

19 kr
(0)
Sidney är trettioåtta år, hennes barn har lämnat boet, hennes make förstår henne inte och lämnar henne endast sexuellt frustrerad. Ledd av sin lust befinner hon sig snart på en strippklubb, där hon över en natt går från nyfiken kund till hyllat proffs! Det är den ideala platsen att förverkliga sina fantasier på. Dj:n har redan fått upp ögonen för henne ... Ashley Stone är pseudonymen för en polyglott författare som främst skriver på franska och engelska. Hon har bott i heta länder där fri kä...
Ljudbok 19 kr E-Bok 19 kr
Författare Ashley B. Stone (författare), Ashley B Stone (författare), Gabrielle Andersson (berättare), Susanne Blanc (översättare)
Förlag LUST
Utgiven 2 November 2021
Längd 0:39
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Serie Sidney
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726747652
Sidney är trettioåtta år, hennes barn har lämnat boet, hennes make förstår henne inte och lämnar henne endast sexuellt frustrerad. Ledd av sin lust befinner hon sig snart på en strippklubb, där hon över en natt går från nyfiken kund till hyllat proffs! Det är den ideala platsen att förverkliga sina fantasier på. Dj:n har redan fått upp ögonen för henne ... Ashley Stone är pseudonymen för en polyglott författare som främst skriver på franska och engelska. Hon har bott i heta länder där fri kärlek ibland är förbjuden, men alltid passionerad. Hon började studera psykologi och sexologi innan hon började skriva för olika tidskrifter, där hon under tio år specialiserade sig på att svara på läsarbrev relaterade till mänskliga, romantiska och sexuella relationer. Hennes berättelser, medan fiktiva, blandar vanliga fantasier och lite utforskade tabun med komplexiteten i mänskliga relationer, så att läsaren kan identifiera sig med dem och utforska sitt eget undermedvetna.