Shuggie Bain (ljudbok) av Douglas Stuart
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Douglas Stuart (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

Shuggie Bain ljudbok

Pris 79 kr
(1)
Vinnare av 2020 års Booker-pris! Året är 1981 och industristaden Glasgow är nere för räkning. Under Thatchers järnhårda styre måste man kämpa för att överleva. Glamorösa Agnes Bain har alltid haft större drömmar än så, men när hennes man lämnar familjen faller allt samman och det kommer an på barnen att fånga henne. Shuggie Bain, minstingen, är den som håller ut längst. Men Shuggie drömmer sig också bort, från gruvområdet och från den hånfulla omgivning som aldrig låter honom glömma att ...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Douglas Stuart (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Eva Åsefeldt (översättare)
Utgiven 26 Februari 2021
Längd 18:20
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100189006
Vinnare av 2020 års Booker-pris! Året är 1981 och industristaden Glasgow är nere för räkning. Under Thatchers järnhårda styre måste man kämpa för att överleva. Glamorösa Agnes Bain har alltid haft större drömmar än så, men när hennes man lämnar familjen faller allt samman och det kommer an på barnen att fånga henne. Shuggie Bain, minstingen, är den som håller ut längst. Men Shuggie drömmer sig också bort, från gruvområdet och från den hånfulla omgivning som aldrig låter honom glömma att han är annorlunda. Douglas Stuarts debutroman SHUGGIE BAIN är en berättelse om klass och kärlek. Den har fått ett storartat mottagande och jämförts med såväl Frank McCourt, Hanya Yanagihara och Éduoard Louis som James Joyce. ”En debut som känns som ett mästerverk”, skrev Washington Post.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Kan inte ladda ned boken (tekninkstrul), så ingen åsikt om den ännu.

Gripande!

En mycket gripande berättelse där man slås av människans inneboende styrka, samtidigt som man förfäras över hur utelämnade barn är. Läs den!