Ödesryttarna. Spökhistorier från Jorvik - Shari
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Emma Öst (berättare)

Ödesryttarna. Spökhistorier från Jorvik - Sharis mask (star stable) ljudbok

Pris 59 kr
(0)
För flera år sedan, när Alex fortfarande bodde hemma med sin mamma och lillebror, så gick hon ofta ut i natten för att få vara ifred. Oftast var det inte en människa ute på gatorna så sent på dygnet, men en kväll möter hon ett gäng med ungdomar. De verkar tro på en gammal legend om en mäktig gudinna som bär en mask för ansiktet. Ungdomarna kallar gudinnan för Shari, och Alex är inte överdrivet imponerad. Men när hennes lillebror plötsligt mystiskt försvinner ut i natten och när någon börjar ...
Ljudbok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Caroline Linhult (annat), Emma Öst (berättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 26 Oktober 2020
Längd 0:23
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie star stable
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179756390
För flera år sedan, när Alex fortfarande bodde hemma med sin mamma och lillebror, så gick hon ofta ut i natten för att få vara ifred. Oftast var det inte en människa ute på gatorna så sent på dygnet, men en kväll möter hon ett gäng med ungdomar. De verkar tro på en gammal legend om en mäktig gudinna som bär en mask för ansiktet. Ungdomarna kallar gudinnan för Shari, och Alex är inte överdrivet imponerad. Men när hennes lillebror plötsligt mystiskt försvinner ut i natten och när någon börjar locka Alex mot kanalens mörka vatten inser hon att det kanske ligger något bakom ungdomarnas prat om Shari. Och att det kan vara mer bråttom än hon trott att hitta hennes lillebror ... Musik- och ljudläggning av Moa Lenngren. "Still Got Flair" och "In It To Win It" av The Miscreants. En ryslig spökhistoria från Jorvik, som på Star Stable-manér blandar äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.