Shamanska tekniker del 9 (ljudbok) av Eva Johan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Johansson (författare), Eva Johansson (berättare)

Shamanska tekniker del 9 (Shamanska tekniker #9) ljudbok

79 kr
(0)
Shamanska Tekniker del 9 - Träffa ditt inre barn En resa i barndomen för att läka gamla sår av och med Eva Johansson Hur mår ditt inre barn? Har du någonsin frågat? Vårt inre barn är den sårbara delen av oss själva och är kopplat till vår uppväxt. Alla bär vi sår och obearbetade känslor från när vi som barn inte förstod, inte hade förmågan att se helheten, inte kunde hantera konflikter, orättvisor eller outtalade budskap. Genom att kontakta ditt inre barn ges du här möjligheten att se vid...
79 kr
Författare Eva Johansson (författare), Eva Johansson (berättare), Eva Johansson (annat), Nina Floréus (annat), Jacob Montén (redaktör)
Utgiven 8 April 2020
Längd 0:20
Genrer Filosofi Och Religion, Familj & Hälsa, Hem & Trädgård, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie 9
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198490732
Shamanska Tekniker del 9 - Träffa ditt inre barn En resa i barndomen för att läka gamla sår av och med Eva Johansson Hur mår ditt inre barn? Har du någonsin frågat? Vårt inre barn är den sårbara delen av oss själva och är kopplat till vår uppväxt. Alla bär vi sår och obearbetade känslor från när vi som barn inte förstod, inte hade förmågan att se helheten, inte kunde hantera konflikter, orättvisor eller outtalade budskap. Genom att kontakta ditt inre barn ges du här möjligheten att se vid vilka tillfällen i livet du varit med om händelser som har hållit dig tillbaka och fortsätter att hämma dig i livet. Eva guidar dig att tillsammans med ditt kraftdjur, ha modet att se de tillfällen i livet som varit svåra och nu ge dig själv möjligheten att bli fri. För det är du värd!