Shamanska tekniker del 10 (ljudbok) av Eva Joha
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Johansson (författare), Eva Johansson (berättare)

Shamanska tekniker del 10 (Shamanska tekniker #10) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Shamanska Tekniker del 10 – Träffa ditt framtida jag av och med Eva Johansson En resa framåt i tiden för att lägga upp en strategi. Hur gjorde jag för att komma dit jag är idag? Hur ska jag göra för att komma dit jag vill? Här guidar Eva dig så att du kan göra en resa tillsammans med ditt kraftdjur på tidsaxeln, med syfte att få guidning av dig själv. Den enda som vet hur du gjorde är ju faktiskt du själv. Du har all kunskap du behöver för att ta dig framåt i livet. Här ges du tillfälle ...
Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Eva Johansson (författare), Eva Johansson (berättare), Eva Johansson (annat), Nina Floréus (annat), Jacob Montén (redaktör)
Utgiven 8 April 2020
Längd 0:20
Genrer Filosofi Och Religion, Familj & Hälsa, Hem & Trädgård, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198490725
Shamanska Tekniker del 10 – Träffa ditt framtida jag av och med Eva Johansson En resa framåt i tiden för att lägga upp en strategi. Hur gjorde jag för att komma dit jag är idag? Hur ska jag göra för att komma dit jag vill? Här guidar Eva dig så att du kan göra en resa tillsammans med ditt kraftdjur på tidsaxeln, med syfte att få guidning av dig själv. Den enda som vet hur du gjorde är ju faktiskt du själv. Du har all kunskap du behöver för att ta dig framåt i livet. Här ges du tillfälle att medvetet ta del av den i en takt som du själv är bekväm med. Hur du sedan använder dig av informationen är helt upp till dig själv.