Seriemördare: Världens värsta brottslingar berä
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christopher Berry-Dee (författare), Carl Jacobson (berättare)

Seriemördare: Världens värsta brottslingar berättar ljudbok

99 kr
(0)
Den världsberömde kriminologen Christopher Berry-Dee har vunnit förtroende hos mördare världen över, besökt dem i högsäkerhetsfängelserna, och i detalj intervjuat förbrytarna om deras hemska brott. Seriemördarna beskriver med egna ord sin skoningslösa och tvångsmässiga jakt på våld, död och skräck i denna intressanta och upprörande bok. Sedan ’Seriemördare’ publicerades har den blivit en bästsäljare och en klassiker i sin genre – måsteläsning för alla som är intresserade av hur världens vär...
Ljudbok 99 kr E-Bok 99 kr
Författare Christopher Berry-Dee (författare), Hans Dalén (översättare), Niklas Lindblad (annat), Carl Jacobson (berättare)
Utgiven 13 Augusti 2019
Längd 13:02
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178618422
Den världsberömde kriminologen Christopher Berry-Dee har vunnit förtroende hos mördare världen över, besökt dem i högsäkerhetsfängelserna, och i detalj intervjuat förbrytarna om deras hemska brott. Seriemördarna beskriver med egna ord sin skoningslösa och tvångsmässiga jakt på våld, död och skräck i denna intressanta och upprörande bok. Sedan ’Seriemördare’ publicerades har den blivit en bästsäljare och en klassiker i sin genre – måsteläsning för alla som är intresserade av hur världens värsta brottslingar tänker.