Semestervikarie sökes (ljudbok) av Elisabet Rey
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elisabet Reymers (författare), Elisabet och Per Reymers (författare), Per Reymers (författare), Lisa Carlehed (berättare)

Semestervikarie sökes (Vita Serien) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Barbro behöver en nystart och en paus från kärlek. Efter en upprivande kärlekshistoria känner hon sig utmattad bara av tanken på en relation. Inga fler män, i alla fall inte på ett tag. Och hon har en perfekt plan för att återhämta sig: ett sommarvikariat på ett litet sjukhem. Nya miljöer och hon kan andas igen. Men ibland har livet en annan plan. Sjukhemmets läkare är charmant och Barbro har svårt att väja för känslorna som kommer i hennes väg. Vågar hon ge det en chans, trots allt? ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elisabet Reymers (författare), Elisabet och Per Reymers (författare), Per Reymers (författare), Lisa Carlehed (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 4 Juni 2018
Längd 4:18
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Serie Vita Serien
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726001013
Barbro behöver en nystart och en paus från kärlek. Efter en upprivande kärlekshistoria känner hon sig utmattad bara av tanken på en relation. Inga fler män, i alla fall inte på ett tag. Och hon har en perfekt plan för att återhämta sig: ett sommarvikariat på ett litet sjukhem. Nya miljöer och hon kan andas igen. Men ibland har livet en annan plan. Sjukhemmets läkare är charmant och Barbro har svårt att väja för känslorna som kommer i hennes väg. Vågar hon ge det en chans, trots allt? Det är författar- och översättarparet Ann (1947-) och Örjan Björkhem (1946-1996), bosatta i Skåne, som står bakom pseudonymen 'Elisabet och Per Reymers'. De har tillsammans skrivit ett stort antal populära romanserier. Örjan Björkhem skrev också böcker på egen hand.