Sektion M: Öga för öga, tand för tand (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Larsson (författare), Cecilia Sahlström (författare), Jonas Malmsjö (berättare)

Sektion M: Öga för öga, tand för tand (Sektion M #6) ljudbok

Pris 129 kr
(0)
Nora Fellers nystart i Malmö slutade i katastrof. Nu står hon själv anklagad för mordförsök och tvingas förlita sig på kollegan Erika för att rentvå sig från misstankar. Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas än en gång till Malmöpolisen för att bistå i utredningen. Men som vanligt har Charlotte en dold agenda … Strypsnaran dras allt hårdare åt om justitierådet Ingemar Wallin, när Nora närmar sig sanningen ...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Christina Larsson (författare), Cecilia Sahlström (författare), Jonas Malmsjö (berättare), Nils Olsson (annat)
Utgiven 16 Mars 2023
Längd 8:29
Genrer Deckare
Serie Sektion M
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180002523
Nora Fellers nystart i Malmö slutade i katastrof. Nu står hon själv anklagad för mordförsök och tvingas förlita sig på kollegan Erika för att rentvå sig från misstankar. Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas än en gång till Malmöpolisen för att bistå i utredningen. Men som vanligt har Charlotte en dold agenda … Strypsnaran dras allt hårdare åt om justitierådet Ingemar Wallin, när Nora närmar sig sanningen om Sektion M. Högt upp i maktens korridorer tvingas mäktiga män ta obekväma beslut som kan innebära fritt fall, för att rädda sig själva. Upplösningen är brutal med omskakande vändningar och avslöjanden. Det blir en rå och hänsynslös kraftmätning där Nora Feller tvingas agera långt utanför lagen och sina egna principer för att bekämpa de onda krafter som vill förstöra hennes liv. Sanningen som uppdagas visar sig vara mer djävulsk och smärtsam än Nora kunnat föreställa sig. Det finns ingen vinnare och det räcker inte att överleva striden. De mörka krafterna måste tillintetgöras en gång för alla. ”Sektion M – Öga för öga, tand för tand” är den avslutande boken i serien om Sektion M, som har fått över 300 000 lyssningar och toppat ljudbokslistorna. I denna del har Christina Larsson samarbetat med den framgångsrika spänningsförfattaren och före detta polisen Cecilia Sahlström.