Schimpansen Ola! Vem bryr sig om en apa? (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Louise Tillberg (författare), Stephan Karlsén (berättare), Louise Tillberg (berättare)

Schimpansen Ola! Vem bryr sig om en apa? ljudbok

Pris 135 kr
(0)
Minns du schimpansen Ola, som i slutet av 80-talet medverkade i en uppsättning på Stockholms stadsteater och bodde hemma hos familjen Tillberg-Karlsén i en lägenhet mitt i Stockholm? Det omvälvande året resulterade i konstutställningar, böcker, tv-program och ett otal tidningsartiklar med Ola i centrum. Några år senare sålde den svenska djurparken Ola till en djurpark i Thailand under oklara omständigheter vilket gav eko över hela världen. Här är hela historien om Ola och hans öde som har en...
Ljudbok 135 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stephan Karlsén (berättare), Louise Tillberg (författare), Louise Tillberg (berättare), Eva Hernbäck (medförfattare)
Utgiven 25 September 2017
Längd 4:01
Genrer Biografier, Konst, Musik, Teater, Film, Naturvetenskap & Teknik, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178449842
Minns du schimpansen Ola, som i slutet av 80-talet medverkade i en uppsättning på Stockholms stadsteater och bodde hemma hos familjen Tillberg-Karlsén i en lägenhet mitt i Stockholm? Det omvälvande året resulterade i konstutställningar, böcker, tv-program och ett otal tidningsartiklar med Ola i centrum. Några år senare sålde den svenska djurparken Ola till en djurpark i Thailand under oklara omständigheter vilket gav eko över hela världen. Här är hela historien om Ola och hans öde som har engagerat så många. Boken är fylld av kärlek, humor, kunskap, glädje och sorg. Förra DN-journalisten Eva Hernbäck bidrar med texter om djurparkers dunkla handel med djur.