Sanningens pris (ljudbok) av Jan Sigurd, Hans V
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare)

Sanningens pris (Varbergsdeckarna #1) ljudbok

179 kr
(0)
Man behöver inte dö för att komma till helvetet. Det räcker med att vara på fel plats vid fel tillfälle. På ett av Varbergs berömda nakenbad för damer görs en fasansfull upptäckt. Under en bänk hittas kroppen av en man som blivit mördad. Ingen vet vem han är. Polisen på orten, med Leo Colbjörnsen i spetsen, tar sig an fallet men det till synes lokala brottet visar sig ha förgreningar långt utanför landets gränser. Dessutom finns en djupt bevarad hemlighet kopplad till mordet, som om den uppda...
Ljudbok 179 kr E-Bok 115 kr
Författare Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare), Markus Hedström (annat)
Utgiven 17 Februari 2017
Längd 10:07
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237107
Man behöver inte dö för att komma till helvetet. Det räcker med att vara på fel plats vid fel tillfälle. På ett av Varbergs berömda nakenbad för damer görs en fasansfull upptäckt. Under en bänk hittas kroppen av en man som blivit mördad. Ingen vet vem han är. Polisen på orten, med Leo Colbjörnsen i spetsen, tar sig an fallet men det till synes lokala brottet visar sig ha förgreningar långt utanför landets gränser. Dessutom finns en djupt bevarad hemlighet kopplad till mordet, som om den uppdagas kan leda till en konstitutionell katastrof för ett redan skandaltyngt kungahus. Vem vill till varje pris låta den sanningen bli begravd tillsammans med sina offer? Detta är den första i en rad kriminalromaner som utspelar sig på Västkusten. Sanningens pris är kusinerna Hans Vennerstens och Jan Sigurds debut i kriminalgenren medan Jan sedan tidigare belönats med bland annat Piratenpriset för sina noveller och romaner.