Sanna historier om spioner (ljudbok) av Paul Do
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Paul Dowswell (författare), Fergus Fleming (författare), Anton Körberg (berättare)

Sanna historier om spioner (Sanna historier om...) ljudbok

109 kr
(0)
Sanna historier om spioner tar med läsaren på äventyr ur det verkliga livet. I tio gastkramande berättelser skildras några av de mest välkända spionerna genom tiderna. Det handlar om gåtfulla dubbelliv, tillfälliga bekantskaper, skoningslös utpressning, vild flykt och utbyte av topphemlig information.  Spioneras tillvaro är sällan lika glamorösa som James Bonds, snarare lever de med en ständig rädsla för att deras riktiga namn och identitet ska avslöjas. De lämnar sina hemländer och riskerar...
Ljudbok 109 kr
Författare Paul Dowswell (författare), Fergus Fleming (författare), Annika Olsson (översättare), Anton Körberg (berättare)
Utgiven 20 Juni 2018
Längd 2:58
Genrer Historia & Arkeologi, 12-15 År, Fackböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175458144
Sanna historier om spioner tar med läsaren på äventyr ur det verkliga livet. I tio gastkramande berättelser skildras några av de mest välkända spionerna genom tiderna. Det handlar om gåtfulla dubbelliv, tillfälliga bekantskaper, skoningslös utpressning, vild flykt och utbyte av topphemlig information.  Spioneras tillvaro är sällan lika glamorösa som James Bonds, snarare lever de med en ständig rädsla för att deras riktiga namn och identitet ska avslöjas. De lämnar sina hemländer och riskerar fängelse, tortyr och avrättning för en chans att förändra historien.