Sanitören 5: Du står på tur (ljudbok) av Inger
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Sanitören 5: Du står på tur (Sanitören #5) ljudbok

Pris 45 kr
(0)
Anne Larsen visar ett foto av Uwe Finch och Roland känner igen några av hans drag. Det är något med de tätsittande ögonen. Men det kan inte stämma att det är han, för han omkom för många år sedan i en hotellbrand ... Bertrams mamma har hittat den stulna skinnjackan på hans rum och vill återlämna den till sin pojkvän. Bertram försöker nå fram till sin mamma och få henne att förstå att hon svävar i livsfara, men förgäves. Bertram är rasande, röker en joint och somnar framför tv:n. I cannabisru...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare), Elin Pirttimaa Rosén (översättare), Elin Rosén (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 9 Mars 2018
Längd 0:54
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Sanitören
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711966310
Anne Larsen visar ett foto av Uwe Finch och Roland känner igen några av hans drag. Det är något med de tätsittande ögonen. Men det kan inte stämma att det är han, för han omkom för många år sedan i en hotellbrand ... Bertrams mamma har hittat den stulna skinnjackan på hans rum och vill återlämna den till sin pojkvän. Bertram försöker nå fram till sin mamma och få henne att förstå att hon svävar i livsfara, men förgäves. Bertram är rasande, röker en joint och somnar framför tv:n. I cannabisruset står det hela plötsligt klart för honom. När natten är över och Bertram vaknar upptäcker han att hans mamma inte har kommit hem. SANITÖREN är en kriminalserie i sex avsnitt. Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en dansk författare. Hon debuterade med kriminalromanen "Dukkebarnet" 2008. Därefter har hon utkommit med en rad böcker i samma genre. På svenska finns sedan tidigare "Brännande skuld", som utkom som ljudbok 2016.