Sanitören 4: Nya spår (ljudbok) av Inger Gammel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Sanitören 4: Nya spår (Sanitören #4) ljudbok

Pris 45 kr
(0)
Anne Larsen gör en upptäckt: den döda advokaten avslutade sin karriär kort efter att hon hade förlorat ett mål. Och efter att hennes klient, barnamördaren Patrick Asp, blev fängslad. Anne är i fängelset för en intervju när hon får ett brev från Patrick Asp instucket i handen. När Anne uppsöker Bertrams mamma på restaurangen får hon också träffa den nye pojkvännen, Uwe. Men någonting är fel med Uwe, och Annes instinkt säger henne att hon behöver Roland Benitos hjälp för att ta reda på hur de...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare), Elin Pirttimaa Rosén (översättare), Elin Rosén (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 9 Mars 2018
Längd 0:53
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Sanitören
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711966303
Anne Larsen gör en upptäckt: den döda advokaten avslutade sin karriär kort efter att hon hade förlorat ett mål. Och efter att hennes klient, barnamördaren Patrick Asp, blev fängslad. Anne är i fängelset för en intervju när hon får ett brev från Patrick Asp instucket i handen. När Anne uppsöker Bertrams mamma på restaurangen får hon också träffa den nye pojkvännen, Uwe. Men någonting är fel med Uwe, och Annes instinkt säger henne att hon behöver Roland Benitos hjälp för att ta reda på hur det egentligen ligger till. SANITÖREN är en kriminalserie i sex avsnitt Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en dansk författare. Hon debuterade med kriminalromanen "Dukkebarnet" 2008. Därefter har hon utkommit med en rad böcker i samma genre. På svenska finns sedan tidigare "Brännande skuld", som utkom som ljudbok 2016.