Sanitören 2: Språnget (ljudbok) av Inger Gammel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Sanitören 2: Språnget (Sanitören #2) ljudbok

Pris 45 kr
(0)
Roland Benito, utredare vid Polisbrottsmyndigheten, har skickats till den lilla staden Horsens för förhör med två polisassistenter. En kriminalvårdare har hoppat ut genom sitt fönster på fjärde våningen. Rykten går om att en fånge har dött i fängelset, och om att kriminalvårdaren har känt sig hotad och förföljd. Handlar det verkligheten om självmord? Anne Larsen, journalist på TV2 Østjylland, jobbar också med dödsfallen. Hon kommer ett annat dödsfall på spåren, en försvarsadvokat som har om...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Inger Gammelgaard Madsen (författare), Stefan Sauk (berättare), Elin Pirttimaa Rosén (översättare), Elin Rosén (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 9 Mars 2018
Längd 0:52
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Sanitören
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711966280
Roland Benito, utredare vid Polisbrottsmyndigheten, har skickats till den lilla staden Horsens för förhör med två polisassistenter. En kriminalvårdare har hoppat ut genom sitt fönster på fjärde våningen. Rykten går om att en fånge har dött i fängelset, och om att kriminalvårdaren har känt sig hotad och förföljd. Handlar det verkligheten om självmord? Anne Larsen, journalist på TV2 Østjylland, jobbar också med dödsfallen. Hon kommer ett annat dödsfall på spåren, en försvarsadvokat som har omkommit i en bilolycka. Alla de döda har kopplingar till barnamördaren Patrick Asp, inlåst i fängelse på livstid. SANITÖREN är en kriminalserie i sex avsnitt. Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en dansk författare. Hon debuterade med kriminalromanen "Dukkebarnet" 2008. Därefter har hon utkommit med en rad böcker i samma genre. På svenska finns sedan tidigare "Brännande skuld", som utkom som ljudbok 2016.