Såld – Sexslav i Amsterdam (ljudbok) av Sarah F
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sarah Forsyth (författare), Tim Tate (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Såld – Sexslav i Amsterdam ljudbok

125 kr
(0)
Sarah Forsyth har varit rädd under större delen av sitt liv. Efter att ha överlevt en smärtsam och fruktansvärd barndom lyckades hon bygga upp ett nytt liv som barnskötare. En dag fick hon syn på en tidningsannons om ett jobb på en förskola i Amsterdam. Hon såg chansen till en nystart utomlands, sökte och fick jobbet. Men bara några minuter efter att hon hade stigit av planet i Amsterdam krossades hennes dröm … Det fanns ingen förskola och inget jobb. Hon var bara nitton år, men hennes li...
Ljudbok 125 kr E-Bok 125 kr
Författare Sarah Forsyth (författare), Tim Tate (författare), Johan Nilsson (översättare), Viktoria Flodström (berättare)
Utgiven 26 April 2021
Längd 6:41
Genrer Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189177758
Sarah Forsyth har varit rädd under större delen av sitt liv. Efter att ha överlevt en smärtsam och fruktansvärd barndom lyckades hon bygga upp ett nytt liv som barnskötare. En dag fick hon syn på en tidningsannons om ett jobb på en förskola i Amsterdam. Hon såg chansen till en nystart utomlands, sökte och fick jobbet. Men bara några minuter efter att hon hade stigit av planet i Amsterdam krossades hennes dröm … Det fanns ingen förskola och inget jobb. Hon var bara nitton år, men hennes liv som Sarah Forsyth upphörde den dagen. Hon gavs kokain och cannabis och tvingades under pistolhot att prostituera sig i Amsterdams red light district. Sarah blev ett offer för människohandel. Sarah Forsyth är en överlevare. Det här är hennes smärtsamma och berörande berättelse.