Sagohavet (ljudbok) av Helena Kubicek Boye
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Kubicek Boye (författare), Adam Lundgren (berättare)

Sagohavet (Sömnsagor #3) ljudbok

75 kr
(0)
SAGOHAVET. Sagohavet är stort som en ocean och du kan låtsas att du just nu ligger och flyter på ytan. Havet glittrar i solen, små vågor vaggar dig. Du känner hur du ligger där och flyter och det är härligt.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. I bokens finns sömnsagorna, som riktar ...
Ljudbok 75 kr
Författare Helena Kubicek Boye (författare), Rebecka Neumann (annat), Laura Di Francesco (illustratör), Adam Lundgren (berättare)
Utgiven 21 Augusti 2019
Längd 0:09
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Sömnsagor
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129723441
SAGOHAVET. Sagohavet är stort som en ocean och du kan låtsas att du just nu ligger och flyter på ytan. Havet glittrar i solen, små vågor vaggar dig. Du känner hur du ligger där och flyter och det är härligt.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. I bokens finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna.