Säg att du älskar mig (ljudbok) av Hampus Nessv
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hampus Nessvold (författare), Hampus Nessvold (berättare), Hanna Ardéhn (berättare), Hanna Ahrdén (berättare)

Säg att du älskar mig ljudbok

49 kr
(0)
Hampus Nessvolds bok rör sig i det gränsland som kallas att vara ung. Sökandet efter den egna identiteten går som en röd tråd genom hans korta existentiella berättelser. Tomheten, sökandet och ensamheten i dagens samhälle – där så mycket kretsar kring självbekräftelse på gränsen till cynism – varvas med eufori, kärlek, fester och lyckorus. ”Stjärnorna i ögonen blir färre i takt med att verkligheten slår mig i ansiktet. Gång på gång. Det som var så befriande, kul och enkelt att vara i innan,...
Ljudbok 49 kr
Författare Hampus Nessvold (författare), Hampus Nessvold (berättare), Hanna Ardéhn (berättare), Hanna Ahrdén (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 November 2020
Längd 0:33
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178276400
Hampus Nessvolds bok rör sig i det gränsland som kallas att vara ung. Sökandet efter den egna identiteten går som en röd tråd genom hans korta existentiella berättelser. Tomheten, sökandet och ensamheten i dagens samhälle – där så mycket kretsar kring självbekräftelse på gränsen till cynism – varvas med eufori, kärlek, fester och lyckorus. ”Stjärnorna i ögonen blir färre i takt med att verkligheten slår mig i ansiktet. Gång på gång. Det som var så befriande, kul och enkelt att vara i innan, blir bara svårare och svårare att finna ro och glädje i. Här står jag. Tjugotre år. Fri. Med hela livet framför mig. I ett land där jag kan bo var jag vill, vara den jag vill och göra vad jag vill. Så var fan börjar jag?”