Sa du gula höns? : Samtal om livet från A till
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lill Lindfors (författare), Agneta Lagercrantz (författare), Lill Lindfors (berättare), Agneta Lagercrantz (berättare)

Sa du gula höns? : Samtal om livet från A till Ö ljudbok

Pris 89 kr
(0)
”Man måste kunna balansera på murar även om man är sextiosju.”   Får jag lov att presentera Lill Lindfors. Scenartist, stå upp-komiker, sångerska, personal performer. Så här beskriver hon sig själv när jag frågar henne: ”Vem är du?” Så fort hon svarat undrar jag en gång till: ”Ja, men vem är du, Lill?” Så där håller vi på med varandra i vartenda kapitel i På den inre scenen, som vi delat in från A-Ö, från Anpassning till Önskningar. Själv är jag reporter på Svenska Dagbladets Idagsida och har...
Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lill Lindfors (författare), Agneta Lagercrantz (författare), Lill Lindfors (berättare), Agneta Lagercrantz (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 Maj 2009
Längd 10:39
Genrer Hem & Trädgård, Romaner, Hälsa, Livsstil, Fritid, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173482943
”Man måste kunna balansera på murar även om man är sextiosju.”   Får jag lov att presentera Lill Lindfors. Scenartist, stå upp-komiker, sångerska, personal performer. Så här beskriver hon sig själv när jag frågar henne: ”Vem är du?” Så fort hon svarat undrar jag en gång till: ”Ja, men vem är du, Lill?” Så där håller vi på med varandra i vartenda kapitel i På den inre scenen, som vi delat in från A-Ö, från Anpassning till Önskningar. Själv är jag reporter på Svenska Dagbladets Idagsida och har även gett ut ett antal böcker. Jag har alltid varit nyfiken på Lill Lindfors som människa. Nej, vår bok är inte en biografi över Lill Lindfors artistliv. Det är ett ömsesidigt samtal, kvalificerat tjejsnack om man så vill, om många av de ämnen som kommer upp när man träffat någon som man har ett varmt, meningsfullt utbyte av. Det är så här Lill berättar om vad som format henne genom framgångar, barndom, personliga prövningar och parförhållanden. Och det gör jag med. Genom texten lär ni känna oss båda två, vi har båda pratat, jag har skrivit – så att samtalen blir läsbara. Jag har blivit oerhört berikad och tycker att Lill Lindfors är en av de klokaste människor jag träffat.