Rut river huset (ljudbok) av Charlotte Fleische
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Charlotte Fleischer (författare), Helena Gripe (berättare)

Rut river huset (Böckerna om Rut) ljudbok

95 kr
(0)
Rut måste putsa fönster, men hon vill inte. Det är så trist! De kan väl äta lite först, tycker hon. De hjälps åt alla tre att ta fram maten.  När Fia inte kan öppna en burk, ska Rut hjälpa henne. Men burken flyger iväg, och allt resulterar i att Rut faktiskt slipper putsa fönster. Rut är en tokig filur som är påhittig, snillrik och slug. Inget problem är för svårt för Rut; hon tänker lite och så vips! har hon löst det på sitt eget lilla sätt. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortar...
95 kr
109 kr
Författare Charlotte Fleischer (författare), Helena Gripe (berättare), Charlotte Fleischer (illustratör), A.M Persson (översättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2019
Längd 0:05
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178254293
Rut måste putsa fönster, men hon vill inte. Det är så trist! De kan väl äta lite först, tycker hon. De hjälps åt alla tre att ta fram maten.  När Fia inte kan öppna en burk, ska Rut hjälpa henne. Men burken flyger iväg, och allt resulterar i att Rut faktiskt slipper putsa fönster. Rut är en tokig filur som är påhittig, snillrik och slug. Inget problem är för svårt för Rut; hon tänker lite och så vips! har hon löst det på sitt eget lilla sätt. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.