Rut klipper mattan (ljudbok) av Charlotte Fleis
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Charlotte Fleischer (författare), Helena Gripe (berättare)

Rut klipper mattan (Rut) ljudbok

95 kr
(0)
Fia nyser, och Rut tror att hon är förkyld. Men Fia säger att det är allergi. Det finns säkert mycket damm i mattan, tänker Rut. Den måste piskas!  Sagt och gjort – de sätter igång. Men det räcker inte, för Fia nyser fortfarande. Då får Rut en idé och hämtar ... gräsklipparen! Rut är en tokig filur som är påhittig, snillrik och slug. Inget problem är för svårt för Rut; hon tänker lite och så vips! har hon löst det på sitt eget lilla sätt. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, h...
Ljudbok 95 kr
Författare Charlotte Fleischer (författare), Hans Peterson (översättare), Helena Gripe (berättare), Charlotte Fleischer (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2019
Längd 0:05
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Rut
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178254316
Fia nyser, och Rut tror att hon är förkyld. Men Fia säger att det är allergi. Det finns säkert mycket damm i mattan, tänker Rut. Den måste piskas!  Sagt och gjort – de sätter igång. Men det räcker inte, för Fia nyser fortfarande. Då får Rut en idé och hämtar ... gräsklipparen! Rut är en tokig filur som är påhittig, snillrik och slug. Inget problem är för svårt för Rut; hon tänker lite och så vips! har hon löst det på sitt eget lilla sätt. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.