Rullstolsskolan (ljudbok) av Sara Hansson, Pia
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sara Hansson (författare), Pia Hammargren (författare), Jenny Tollstern (författare), Mikael Hammarlund (berättare)

Rullstolsskolan ljudbok

49 kr
(0)
Rullstolsskolan stod det på datorskärmen och det var så det började. En månad senare sitter Isak utanför idrottshallen och ska lära sig hur man kör rullstol. Där får han lära sig hur man åker slalom, åker upp-och nerför backar och hur man tar sig upp för en trottoarkant. Följ med Isak när han lär sig mer om sin rullstol och andra roliga saker. Pia Hammargren kommer från Göteborg men är nu boende i Växjö. Hon är verksam inom frågor rörande funktionsnedsättning och har byggt upp både organisa...
49 kr
49 kr
Författare Sara Hansson (författare), Pia Hammargren (författare), Jenny Tollstern (författare), Mikael Hammarlund (berättare)
Utgiven 17 Januari 2019
Längd 0:11
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151900322
Rullstolsskolan stod det på datorskärmen och det var så det började. En månad senare sitter Isak utanför idrottshallen och ska lära sig hur man kör rullstol. Där får han lära sig hur man åker slalom, åker upp-och nerför backar och hur man tar sig upp för en trottoarkant. Följ med Isak när han lär sig mer om sin rullstol och andra roliga saker. Pia Hammargren kommer från Göteborg men är nu boende i Växjö. Hon är verksam inom frågor rörande funktionsnedsättning och har byggt upp både organisationer, utbildning och sociala företag inom området. Pia har ett stort hundintresse och har tränat upp bichonhundar att hjälpa till i vardagen då hon sedan ungdomsår själv använder rullstol. Hon läser en stor mängd böcker med allt från feelgood och spänning till historia och fakta. För Pia är läsning en form av resande för någon som är i en situation där han eller hon själv inte kan förflytta sig obehindrat. Pia är en självlärd illustratör som brinner för färg och form och använder en stil med mycket kärlek, mjuka linjer och runda former. Hon har skapat karaktärerna Julia och hunden Messi som både förekommer i flera fylligt illustrerade barnböcker. Pia illustrerar både till egna berättelser och på uppdrag från andra.