Rövardotter (ljudbok) av Jackie Ferm, Ola Brisi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jackie Ferm (författare), Ola Brising (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Henrik Norman (berättare)

Rövardotter ljudbok

179 kr
(0)
I Rövardotter skriver Jackie Ferm om livet i en söndertrasad familj, om övergrepp och missförhållanden i fosterfamiljer och på behandlingshem, och om att vara ensam och övergiven. Som en röd tråd genom hela hennes livsberättelse löper pappans brev och innerliga, men farliga kärlek. Utan honom hade hennes uppväxt aldrig blivit så katastrofalt sönderslagen och utan honom hade hon aldrig funnit styrkan att resa sig ur spillrorna av en barndom. Rövardotter handlar om att finna styrka i motgångarn...
179 kr
39 kr Tidigare pris: 59 kr
Författare Jackie Ferm (författare), Ola Brising (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Henrik Norman (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 14 april 2014
Längd 12:33
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170369889
I Rövardotter skriver Jackie Ferm om livet i en söndertrasad familj, om övergrepp och missförhållanden i fosterfamiljer och på behandlingshem, och om att vara ensam och övergiven. Som en röd tråd genom hela hennes livsberättelse löper pappans brev och innerliga, men farliga kärlek. Utan honom hade hennes uppväxt aldrig blivit så katastrofalt sönderslagen och utan honom hade hon aldrig funnit styrkan att resa sig ur spillrorna av en barndom. Rövardotter handlar om att finna styrka i motgångarna och ta kontroll över livet. Det är en självbiografi berättad av en riktig rövardotter som inte räds att blotta familjehemligheterna. Jackie Ferm är tjugotre år gammal. Hon bor i Stockholm och kämpar varje dag för att skapa sig ett liv där hon kan känna sig trygg och våga älska. I Rövardotter har Ola Brising gett henne förmågan att skildra uppväxten med en intensiv närvaro. Med stor inlevelse och fin gestaltning ger han liv åt hennes upplevelser på ett sätt som griper läsaren med lika mycket fascination som smärta. Det är en berättelse som är lika arg som sorgsen, bräcklig och stark.