Ringaren i Notre-Dame (ljudbok) av Victor Hugo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Victor Hugo (författare), Måns Westling (berättare)

Ringaren i Notre-Dame (Maj Bylocks äventyrs-klassiker #3) ljudbok

Pris 215 kr
(0)
Den vanskapta Quasimodo lever ett tillbakadraget och ensamt liv. Gömd från omvärlden i kyrkan Notre-Dame där han ringer i klockorna. Men hans liv förändras när han får syn på den vackra Esmeralda. Men det är många som är ute efter Esmeraldas kärlek. Och vissa kan inte ta emot ett nej. Kan Quasimodo rädda Esmeralda? Maj Bylocks återberättelse av Victor Hugos klassiker om kärlek och utanförskap får nytt liv med fräscha illustrationer av Emma Wärnström. Ett lättläst äventyr för alla som vill ta...
Ljudbok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Victor Hugo (författare), Maj Bylock (medförfattare), Måns Westling (berättare), Emma Wärnström (illustratör)
Utgiven 6 September 2021
Längd 1:02
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819263
Den vanskapta Quasimodo lever ett tillbakadraget och ensamt liv. Gömd från omvärlden i kyrkan Notre-Dame där han ringer i klockorna. Men hans liv förändras när han får syn på den vackra Esmeralda. Men det är många som är ute efter Esmeraldas kärlek. Och vissa kan inte ta emot ett nej. Kan Quasimodo rädda Esmeralda? Maj Bylocks återberättelse av Victor Hugos klassiker om kärlek och utanförskap får nytt liv med fräscha illustrationer av Emma Wärnström. Ett lättläst äventyr för alla som vill ta del av en av tidernas stora klassiker.